Vásárlási információk

Regisztráció

Webáruházunkban akár regisztráció nélkül is böngészhet. A jobb oldali főkategóriák segítségével akár egy adott termékcsoportot is könnyen elérhet. Ha vásárolni szeretne, szükséges regisztrálnia magát. Ez Önnek is kényelmes megoldás, mert ha újra nálunk vásárol, belépéskor elegendő megadnia felhasználónevét és jelszavát, és már rendelhet is, a számlázási és szállítási adatait már nem kell újra megadni. Regisztrálás / belépés után a Webáruházumk –> Fiók menüpontban  bármikor módosíthatja regisztrált adatait, ugyanitt korábbi megrendeléseit is ellenőrizheti és megismételheti.

Termékek kiválasztása

Termékeink között két módon találhatja meg, amire szüksége van: Egyrészt termékcsoportokat állítottunk fel. A csoportokat megtalálja a jobb oldali menüsorban. Ezeken a csoportokon keresztül eljuthat egy szűkebb terméklistára, ahol a termékekkel kapcsolatos legfontosabb alapinformációkon, árakon túl esetenként egy kis méretű fénykép és termékleírás is segíti Önt a tájékozódásban. Itt egy adott termékre kattintva eljuthat a termék főlapjára, ahol minden szükséges információt megtalál a kiválasztott termékről. Másrészt a jobb oldali menüsorban talál egy keresőt, melly terméknévre, vagy akár vonalkódra, a leírásban szereplő szóra is rákereshet.

Vásárlás

A megvásárolni kívánt termékeket a listákról, vagy a termékek főlapjáról kosarába gyűjtheti. Ha kosarában már van termék, annak állapotát a vásárlás végösszegével együtt folyamatosan nyomon követheti a fenti menüsorban jobb oldalán. Ha mindent összegyűjtött, amit vásárolni szeretne, ugyanott, a “Pénztár” gombra kattintva jut tovább a vásárlási folyamatban. A megrendelés elküldése előtt még egyszer megtekintheti kosarának tartalmát. Itt ellenőrizze az adatait, a szállítási címet és a megrendelt termékeket! Ha valamely adat hibás, a megrendelés elküldése előtt még módosíthatja. Megrendelésének leadásával Ön az Adwisery Kft. vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

Távszerződés

A szerződés tárgya az Adwisery Kft. internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek nevét tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.

Adataink:

A vállalkozás neve: Adwisery Kft.
A cég képviselője: Dávid Gergely ügyvezető
Székhely: 2089 Telki, Napsugár utca 15.
Adóigazgatási szám: 13608464-2-13

Boltvezető: Dávidné Kristóf Szilvia
Telefonszám: +36 30 2823358
Email cím: szilvi@napsugarnaturbolt.hu

A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és annak az Adwisery Kft. e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre az Adwisery Kft. mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

 • Házhozszállítás esetén az összeg beérkezése után a Szállító köteles utánvéttel vagy futárszolgálat útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.
 • Boltban történő személyes átvétel esetén a Vevő a boltban fizeti ki és veszi át a megrendelt árukat.
 • A vevőnek jogában áll a megrendeléstől elállni, a megrendelést követően. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást telefonon jelezheti a 06-30-282-3358 telefonszámon vagy a szilvi@napsugarnaturbolt.hu email címen.
 • Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét kötik ki. Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.
 • A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat az Adwisery Kft. nem iktatja.

Vételár, fizetési feltételek, szállítási információk

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.

A szállítás és a vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet:

 • Személyes átvétel boltunkban (címünk: Telki, Kórház Fasor 1.). Lehetséges fizetési módok:
  • fizetés a boltban készpénzben
  • fizetés előre átutalással az Adwisery Kft bankszámlájára
  • fizetés bankkártyával a Paypal rendszerén keresztül.
 • Ingyenes kiszállítás Telki és Budajenő területén 5000 Ft értékhatár felett. Lehetséges fizetési módok:
  • fizetés átutalással az Adwisery Kft bankszámlájára
  • fizetés bankkártyával a Paypal rendszerén keresztül.
  • a vételár kiegyenlítése történhet a futárnak is készpénzben az áru átvételekor.
 • Kiszállítás Magyarországra Telki és Budajenő területén kívül: egységesen 1000 Ft szállítási díj. Lehetséges fizetési módok:
  • fizetés átutalással az Adwisery Kft bankszámlájára
  • fizetés bankkártyával a Paypal rendszerén keresztül.
 • Kiszállítás Telki és Budajenő területén, de 5000 Ft értékhatár alatt: egységesen 1000 Ft szállítási díj. Lehetséges fizetési módok:
  • fizetés átutalással az Adwisery Kft bankszámlájára
  • fizetés bankkártyával a Paypal rendszerén keresztül.
  • a vételár kiegyenlítése történhet a futárnak is készpénzben az áru átvételekor.

Ellállási jog

Megrendelése során Ön élhet a 45/2014. (II. 26.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Internetes vásárlások esetén Ön a szerződéstől az áru, több áru egyidejű megrendelése, de eltérő időpontokban történő szállítása esetén pedig az utoljára szolgáltatott áru átvételét követő 14 (tizennégy) munkanapon belül indoklás nélkül elállhat, ezt az említett határidőn belüli írásos nyilatkozatának elküldésével jelezheti. Ezen elállási jogát a szerződés megkötésétől az áru megérkezéséig rendelkezésre álló időben is gyakorolhatja. A vásárló áruátvétel dátumát bizonyítja a postai csomagjegyzék, illetve a futárszolgálat szállítójegyzéke. Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett teljes összeget (vételár és szállítási költség) haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzést követő 14 napon belül visszatéríteni. A vevőnek visszajáró összeget a vevő által igénybe vett fizetési móddal megegyező módon térítjük vissza, amennyiben a fizetés kiszállítás alkalmával készpénzben történt, úgy postai úton kerül megfizetésre. A vevő által kifizetett összeget Eladó mindaddig visszatarthatja, amíg az elállási jogot érvényesítő vevő a terméket nem küldte vissza, vagy a visszaküldés tényét kétséget kizáróan nem igazolta. A visszaküldött termékeket az Eladó 2089 Telki Kórház fasor 1. című fióktelepére kérjük címezni. Ezúton felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült közvetlen költséget. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyári hibás, akkor forduljon hozzánk minőségi kifogásával. A jelen pont szerinti indoklás nélküli elállás joga nem gyakorolható abban az esetben, ha ön olyan terméket rendelt meg, amely kizárólag bontatlan és sérülésmentes állapotban hozható forgalomba, és az egészségügyi vagy higiéniai okokból a felbontás után már nem küldhető vissza. Amennyiben a termékkel kapcsolatos elégedetlensége miatt kíván elállni a szerződéstől, úgy az Ön kérését szavatossági igénynek tekintjük, és akként kezeljük.

A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint.

A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vevő elállása esetén az Adwisery Kft. az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríti.

Az Adwisery Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Adatvédelem

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az cégünk alvállalkozójaként működik együtt (aka. futárszolgálat). Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

A Webáruház üzemeltetője:
Adwisery Kft.