Szuper gluténmentes kenyér

20160424_171855-01Miután megsütöttem ezt az isteni kenyeret, már nem is vagyok elkeseredve, hogy kiderült gluténérzékeny vagyok! Nem annyira olcsó, de elég nagy adag lesz belőle és ha hétvégén megsütöm, felszeletelve a fagyasztóba teszem és az egész héten rájárok. Egy baj van, mindenkinek nagyon ízlik, így veszélyben a készlet! 🙂


Hozzávalók

Elkészítés

    Előkészítés
    1. A mandulalisztet és a tökmaglisztet összekeverem, majd hozzáadom a többi száraz hozzávalót. Végül hozzá kell adni még 600ml hideg vizet, és jól összekeverni.
    Sütés
    1. Egy órát pihentetni kell, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tenni. Körülbelül 5-7 cm magas legyen, majd sütni 180 fokos légkeveréses sütőben, kb 1 órán keresztül.
    Tálalás
    1. Narancs lekvárral, avokádó krémmel isteni!!!

    Vélemény, hozzászólás?