Gluténmentes palacsinta gesztenyelisztből. Nem csak gluténérzékenyeknek: nagyon finom és kiadós, de remélhetőleg feleannyira sem hízlal! 🙂
Hozzávalók
Elegendő: 15 darab palacsinta
- Előkészítés
- 9 evőkanál Gesztenyeliszt (púpozott evőkanál!)
- 6 darab Tojás
- 3 csipet Só
- 1 evőkanál Kókuszvirágcukor
- 1 deciliter Növényi tej
- 1 deciliter Víz
- 0,5 evőkanál Kókuszzsír (25 fok felett folyékony)
- Sütés
- 1 evőkanál Kókuszzsír
Elkészítés
- A hozzávalókat összekeverjük, géppel vagy kézzel. Előbb az összes többit, majd a végén a gesztenyelisztet.
- Kókuszzsíron (kevés kell alá!) kisütjük.
- Tölteléknek a szokásos lekvár variációk mellett Agávé szirup, vagy gyógynövényes méz is remekül bejön!